Сънародниците ни в Босилеград и в Цариброд отново - както

...
Сънародниците ни в Босилеград и в Цариброд отново - както
Коментари Харесай

Сънародниците ни в Босилеград и Цариброд отново ще гласуват в избирателна секция на място



Сънародниците ни в Босилеград и в Цариброд още веднъж - както беше на 4-ти април, ще могат да гласоподават в секция на място, излиза наяве от оповестените от ЦИК изборни секции в чужбина. В Босилеград секцията и вотът се провеждат в културноинформационния център там. Още от кореспондента

На предходните парламентарни избори на 4-ти април в Босилеград завоюва Вътрешна македонска революционна организация, там гласоподаваха малко над 150 души с двойно поданство, а в Цариброд, където гласоподаваха 289 души завоюва обединението ГЕРБ-СДС.

Проблеми по организацията на вота няма. В Босилеград обаче бяха недоволни от това, че изборната комисия беше спусната и назначена от горната страна, до момента в който номинираните от културноинформационния център не влязоха в СИК.

Сънародниците ни се надяват в деня на вота - 11-ти юли, да няма ограничавания за влизане и излизане от страната поради Covid-19 и прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт - Олтоманци и да могат повече хора да отидат и да гласоподават в Босилеград, както и в Цариброд. Особено студентите и работещите в България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР