Сънародници от Босилеград са недоволни заради отказа на КАТ-Кюстендил да

...
Сънародници от Босилеград са недоволни заради отказа на КАТ-Кюстендил да
Коментари Харесай

КАТ-Кюстендил не издава шофьорски книжки на босилеградски българи

Сънародници от Босилеград са недоволни поради отхвърли на КАТ-Кюстендил да им издаде шофьорски книжки, споделиха от културно-информационния център там, съобщи БНР.
Началникът на Пътната полиция в града Радослав Буюклийски обаче посочи, че прецизно съблюдават закона.
Предимно младежи от Босилеградско с двойно поданство, някои от които са учили в кюстендилски гимназии, са платили за шофьорски курсове, като са ги изкарали сполучливо, само че в КАТ-Кюстендил отхвърлят да им издадат удостоверение за правоуправление.
Директорът на Културния център в Босилеград Иван Николов: " Мен доста ме тревожи, че кюстендилските управляващи се държат доста жестоко и безобразно с нашите хора тук. Ей това не мога да го схвана. В Кюстендил не става, не може. Ако си смениш адресната регистрация в София, си взимаш книжката без никакъв проблем ".
Всичко това се случва единствено и само в КАТ-Кюстендил. В другите градове не е по този начин и няма проблем. Шефът на КАТ " Пътна полиция " в Кюстендил основен контрольор Радослав Буюклийски разясни: " Питали сме дали сме прави или не. От основната дирекция дадоха отговор, че работим според закона и вярно. Те желаят, обаче няма по какъв начин да стане. Те не може да стоят тук три дни и да желаят български книжки. Няма по какъв начин да се случи. Законът е изработен по този начин, че би трябвало да имат 185 дни непрекъснато в България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР