Сан Франциско. В Сан Франциско един от магазините на Nordstrom

...
Сан Франциско. В Сан Франциско един от магазините на Nordstrom
Коментари Харесай

Insider: Около 80 организирани крадци ограбиха магазин в Сан Франциско

Сан Франциско. В Сан Франциско един от магазините на Nordstrom беше атакуван от десетки обирджии, които нахлуха, награбиха артикули и избягаха от мястото на закононарушението, качвайки се в чакащите ги коли, оповестява Insider .

По данни на органите на реда в обира са взели участие към 80 души. До момента полицията е арестувала тримата забъркани в случая.

„ Полицията проверява това очевидно авансово планувано събитие “, се споделя в известие на полицията. Също по този начин се отбелязва, че ведомството първо е почнало да получава позвънявания за „ неразумно шофиране “ в региона.

Според същото прессъобщение чиновниците на Nordstrom се обадили на органите на реда, когато към 80 души влезнали в магазина и почнали да грабят.

Двама чиновници са били нападнати, а различен е напръскан с пепър спрей “, оповестиха от полицията.

Служителите на реда съумяват неотложно да спрат една кола със обвинените, само че останалите членове на тази тайфа съумяват да избягат с коли, които се изтеглили от местопроизшествието с висока скорост.

Съобщава се, че минимум 10 разнообразни транспортни средства са взели участие в закононарушението.

Както се отбелязва в публикацията, това никога не е единственият сходен случай предходната седмица. Например предходната сряда в Илинойс минимум 14 обвинени нахлуха в магазин на Louis Vuitton и заграбиха артикули на стойност минимум 120 000 $.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР