Samsung ще представи следващите модели от Galaxy S11 серията след

...
Samsung ще представи следващите модели от Galaxy S11 серията след
Коментари Харесай

Така ли ще изглежда Samsung Galaxy S11?

Samsung ще показа идващите модели от Galaxy S11 серията след единствено два месеца - на 18-и февруари 2020-а година. Точно както и през миналата година, корейците ще показват три модела - S11e, който ще е най-евтината алтернатива и също по този начин най-малкият по размери модел с 6,3-инчов екран. Чистият Galaxy S11 се чака да има 6,7-инчов екран, а най-високият модел - S11 Plus ще бъде с 6,9-инча. Тези размери са доста по-големи от моделите в S10 серията - за съпоставяне S10 има 6,1-инчов екран - по-малък от хипотетичния S11e.

 Така ли ще наподобява Samsung Galaxy S11?
© Concept Creator, LetsGoDigital

Новите модели ще са първите, които ще дойдат с непосредствено конфигуриран Android 10, а най-вероятно ще има 5G версии на всеки един от тях. За страдание на всички аудиофили, тези модели най-вероятно няма да имат 3,5-милиметров жак - Samsung реши да следва наклонността - корейците отстраниха тази алтернатива още в Note 10.
Нови екрани с по-малки прорези
Точно както Galaxy Note 10, S11 моделите ще имат присъщите за марката " дупки " в екраните, познати от S10 и Note. В идващото потомство тези прорези ще се намират в средата и ще са по-малки на размер. Samsung продължава да употребява Infinity-O марката за тези " надупчени " екрани, въпреки че Oppo към този момент демонстрираха селфи камера под екрана и несъмнено бъдещето е в екрани без сходни прорези.

Що се отнася до технологията на екраните, тя ще бъде Dynamic AMOLED с резолюция Quad HD. Традиционно Samsung известни с положителните си екрани и най-вероятно S11 серията няма да прави изключение. Можем да чакаме и Gorilla Glass покритие от двете страни - корейците ще запазят дизайн философията на " сандвича от стъкло и метал ".
Честотата на освежаване е друга огромна " фешън " софтуерна наклонност - виждаме от ден на ден производители да оферират по-високи честоти, спрямо естествените 60 херца. Galaxy S11 се чака да предложи 90 до 120 херца честоти на освежаване, което ще зарадва почитателите на мобилния гейминг. За наслада или страдание, новите модели ще бъдат екипирани с читател на пръстови отпечатъци под екрана, както и Face Unlock алтернатива да бъдат отключвани с лицево различаване.
По-добри камери с 5х оптично нарастване
Очевидно светът обръща доста по-голямо внимание на камерите в мобилните телефони, откакто Huawei стартираха тренд с чудесни датчици и логаритми, който докара до напълно нова сфера на изкуството - мобилна снимка. Galaxy S11 серията ще се опита да стопи изоставането с много смели системи от камери. Най-евтиният модел ще има три камери - 64-мегапиксела съществена с 2х оптичен зуум, 12-мегапикселова широкоъгълна камера и 12Mpx ултраширокоъгълна.

 Така ли ще наподобява Samsung Galaxy S11?
© Concept Creator, LetsGoDigital

Средният модел, както и Plus разновидността, евентуално ще разчитат на система от пет камери, като се счита, че главната ще разполага с цели 108 мегапиксела - по сходство на датчика, който се намира в Xiaomi Mi Mix Alpha. Има възможност този датчик да се появи единствено в Plus модела, само че и двата S11 ще имат 5х оптичен зуум. Към системата с камери ще е интегриран нов Bright Night датчик, който да усъвършенства представянето при ниска осветеност, а S11 ще имат и ToF (Time of Flight) камера, употребена при разнообразни приложения с добавена действителност, както и при Face Unlock.
Най-голямата батерия в модел от S серията
Използването на по-големи екрани неизбежно води до по-висока консумация, както и съществуването на 5G поддръжка. Samsung са наясно с това и се чака S11 серията да има едни от най-големите акумулатори в сегмента. S11 Plus ще получи цели 5000 mAh, до момента в който чистия S11 модел ще има 4500, а най-малкото братче S11e - 4000 mAh. Подобни потенциали Samsung към този момент употребява в M сериите си - M20 идва с 5000 mAh, a M30 има даже 6000. Големите акумулатори в S11 ще изискват много време за зареждане, тъй че чакаме Samsung да предложи и нов стандарт бързо зареждане, само че точните ватове не са ясни към този миг.

 Така ли ще наподобява Samsung Galaxy S11?
© Concept Creator, LetsGoDigital

По-бързи процесори и повече памет
В Европа и Южна Корея Galaxy S11 ще употребява личната платформа на Samsung - Exynos 990. Този 7-нанометров чипсет беше показан през октомври по време на Samsung Tech Day 2019 в Силициевата котловина. В Съединени американски щати ще бъде употребен Qualcomm Snapdragon 865 - който ще забележим в множеството флагмани през 2020-а година. RAM паметта и вградената памет са още неразбираеми променливи в уравнението, само че можем да чакаме най-ниският модел да пристигна с най-малко 6GB, до момента в който S11 и S11 Plus биха могли да имат 8 и 10GB. Що се отнася до вградената памет - 64GB от дълго време е стандарт за дребните флагмани, до момента в който може би най-накрая ще забележим 1TB при най-високия модел като общоприета алтернатива.
Цени
Други към момента неразбираеми характерности са цветовете и цените на устройствата. Ако съдим по наклонността от предходните S серии, можем да чакаме нови цветове в S11. Най-вероятно S11e ще коства към 750 евро при дебюта си, а чистият S11 ще пристигна на 900 евро. Още 100 от горната страна ще подсигуряват базисния модел Plus. Очаква се телефоните да бъдат показани публично по време на Мобилния конгрес в Барселона през февруари 2020-а година.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР