Samsung България и Just Cavalli представиха първото по рода си

...
Samsung България и Just Cavalli представиха първото по рода си
Коментари Харесай

Samsung България и Just Cavalli на първото по рода си съвместно шоу пред НДК

Samsung България и Just Cavalli показаха първото по рода си взаимно шоу пред Националния замък на културата. В рамките на блясково дефиле на огледален подиум с дължина близо 40 метра гостите и жителите на София имаха опция да видят най-новите модели смарт устройсва на Samsung – показаните световно в същия ден мобилни телефони Samsung Galaxy Z Fold5, Z Flip5, смарт часовниците от серията Galaxy Watch6 и серията таблети Galaxy Tab S9. Световният фешън бранд Just Cavalli презентира извънредно за България новите колекциии на марката – „ Есен/Зима 2023/24 “ и „ Пролет/Лято 2024 “. А специфичен посетител на събитието бе Даниеле Ломбардо, основен дизайнер на стилната къща. Най-новите смарт устройства на Samsung бяха съвършен софтуерен аксесоар към стилните шедьоври на Just Cavalli. В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите „ вървяха “ дружно и безусловно. Samsung България, взаимно със Столична община, избраха фонтаните пред НДК, емблематично за София място, което е елементарно налично пешком, с цел да могат гостите на шоуто да дойдат без колите си в поддръжка на идеята за здравословен и природосъобразен метод на живот „ Ходенето е съвременно “. Каузата е в благозвучие и с политиките на Столична община да предизвиква гостите и жителите на града да вървят пеш и да се движат повече.

Samsung България инициира Samsung Fashion Day точно на 26 юли, деня на световната премиера на новите устройства на компанията, и по този начин за първи път в България представянето се трансформира в самобитен театър за необятната общност онлайн. На фонтаните пред НДК, с изключение на дефилето – микс от мода и технологии, публиката се наслаждения на осъществяване на звездите Васил Найденов и Михаела Филева, както и на грандиозно светлинно шоу. Сред формалните гостите на спектакъла бяха още Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и Джулия Ким, президент на Samsung Electronics Руминия и България. Водещ бе Александра Богданска.

Just Cavalli дефинират моделите от сбирката „ Пролет/Лято 2024 “ като „ език, който съвършено пресъздава потребостите на младежите “. Стилът е „ еклектичен, акуратен баланс сред абсолютизъм и най-необходимото, сред спорт и искра, свят, забелязан през калейдоскоп от цветове “. Според италианския бранд „ модата е средство за връзка “. Съвсем естествено идва и партньорството със Samsung България: „ В рамките на спектакъла пред НДК станахме свидели на невероятна колаборация сред фешън и софтуерен бранд. За нас е чест, че Just Cavalli показаха непоказвани до момента в България сбирки точно в партньорство с нас. За първи път, дружно с сътрудниците ни, още в деня на световната премиера на нови мобилни устройства Samsung Unpacked, успяхме да ги покажем на необятната аудитория онлайн и да честваме дружно Samsung Fashion Day – самобитен апотеоз на модата и технологиите “, разясниха от Samsung България.

Модното шоу пред НДК Samsung България и Just Cavalli реализираха в партньорство със Столична община, фешън организация „ Визаж “ и Евгения Калканджиева.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР