Самопровъзгласилият се пътешественик във времето от 2671 г.“ Ино Аларик

...
Самопровъзгласилият се пътешественик във времето от 2671 г.“ Ино Аларик
Коментари Харесай

„Пътешественик във времето разкри най-ужасните катаклизми през 2024-а ВИДЕО

Самопровъзгласилият се „ странник във времето от 2671 година “ Ино Аларик предизвести, че през 2024 година може да се видят няколко естествени бедствия, потвърждавайки, че това ще бъде една от най-лошите години в историята във връзка с броя на бедствията. Той говори за това в новото си видео, оповестено в TikTok.

Мистериозният консуматор на TikTok, прочут още като @theradianttimetraveller, натрупа повече от 630 000 почитатели, като разгласява предизвестия за хипотетични бъдещи събития. Видеоклиповете в канала на мъжа бързо стават вирусни и печелят хиляди и милиони гледания. По-рано създателят към този момент е разгласил предизвестия за конфликт на планети близнаци със Земята, идването на извънземни и дори за началото на Третата международна война.

Този път мъжът сподели, че най-лошите естествени бедствия в света ще се случат в близко бъдеще. Самопровъзгласилият се " странник във времето " е издал четири предизвестия за хипотетични идни бедствия. Те включват цунами от 750 фута (228 метра) и необятно торнадо от 17 благи (27 километра).

" Внимание! Аз съм странник във времето, това са най-лошите естествени бедствия, които ще се случат през идващите 6 месеца. По мое време 2024 година се счита за най-лошата година в историята във връзка с естествени бедствия ", озаглави Аларик видеото си.

То предизвестява, че първото в историята торнадо с магнитуд f6 ще се появи на 17 февруари. То ще бъде необятно 17 благи (27 километра) и ще унищожи съвсем целия Хюстън, Тексас, сподели той. Милиони хора ще изгубят домовете си по-късно злополучие. Само след месец мощна прашна стихия ще връхлети междинния изток на Съединени американски щати. Самата стихия ще продължи няколко месеца.

„ 2 април 2024 година (11:06 ч.): Земетресение с магнитуд 9,8 по Рихтер, наречено „ Големият Джон “, удря разлома Сан Андреас, оставяйки Сан Франциско, Лос Анджелис и други градове в руини. 2 април 2024 година (14:48 ч. ): Големият Джон отприщва мега-цунами от 750 фута на брега на Калифорния, унищожавайки това, което е останало от към този момент разрушени градове, най-разрушителната стихия от години, прибавя пътешественикът на времето.
2023, 2024, and 2025 are the craziest years in history…

Зрителите в TikTok бяха разграничени във връзка с това изказване и започнаха да спорят в мненията дали може да стане действителност.

" Ако това е истина, по какъв начин оцеляхте? "  — попита един от потребителите на обществената мрежа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР