Самолетът се разби във Вирджиния, съобщават медиите, позовавайки се на

...
Самолетът се разби във Вирджиния, съобщават медиите, позовавайки се на
Коментари Харесай

Не откриха оцелели след катастрофата на самолета, навлязъл във въздушното пространство на Вашингтон

Самолетът се разруши във Вирджиния, оповестяват медиите, базирайки се на полицията.

За мистерията на случая се прибавя и фактът, че самолетът е летял на автопилот, без да реагира на опитите за определяне на контакт с него.

Изтребители на американските военновъздушни сили прехванаха въпросния аероплан, заяви Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Изтребителите са употребявали сигнални ракети " в опит да привлекат вниманието на водача ", прибавиха от НОРАД, като подчертаха, че самолетите " са имали позволение да се движат със свръхзвукова скорост и е допустимо жителите на района да са чули мощен тон от прекосяването на звуковата преграда ".

Федералното авиационно ръководство съобщи, че машината " Чесна 560 сайтейшън Ви " е изхвърчала от Елизабетаун, в щата Тенеси, през вчерашния ден и е трябвало да се приземи на летище " Маккартър " на остров Лонг Айлънд. По необясними аргументи самолетът направил завой над острова, намиращ се в Ню Йорк и се насочил към федералната столица Вашингтон, преди да се разбие в планинска зона покрай Монтебело в щата Вирджиния в 15,30 ч. следобяд през вчерашния ден локално време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР