Самолетът на българското правителство, с който утре се очаква да

...
Самолетът на българското правителство, с който утре се очаква да
Коментари Харесай

Неадекватността на Киро – заразна! Правителственият самолет със странни маневри над Варна

Самолетът на българското държавно управление, с който на следващия ден се чака да лети нашата делегация за Украйна, направи странни подготвителни полети в небето над Варна. Той излетя от локалното летище в 10:17 във вторник, само че не бе задал последна дестинация, написа Флагман бг.

В идващите съвсем три часа машината извършваше странни кръгове в небето над града, като след близо 60 минути полет кръговете наподобяваха не най-приличната част от мъжкото човешко тяло.

Фалконът продължи по същата траектория и в 13:07 минути се приземи там, откъдето бе изхвърчал.

Самолетите „ Фалкон “ изгарят по 380 галона гориво на час, а 1 галон керосин на тържищата сега коства 6,54 лв., съгласно днешния курс на $. Това значи, че тричасовата рисунка в небето над Варна е коствала на страната 7455,60 лв..

До края на работния ден от пресцентъра на Министерски съвет не оповестиха каква е била задачата на този чудноват полет.

Днес с този аероплан за Полша ще излетят Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, Калоян Икономов от „ Продължаваме промяната “. Все още не е ясно кой ще съставлява „ Демократична България “. В делегацията няма да има представител на Българска социалистическа партия, които не престават да упорстват против формален експорт на българско оръжие за нападнатата Украйна. Делегацията ще лети единствено до Полша, а оттова ще пътува до Киев с трен.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР