Самолетът е изключителен, има страшно много нови технологии от пето

...
Самолетът е изключителен, има страшно много нови технологии от пето
Коментари Харесай

Председателят на комисията по отбрана обясни, че за F-16 ще купуваме ракети като имаме нужда

Самолетът е извънреден, има ужасно доста нови технологии от пето потомство. Конгресът ни даде ключа от магазина и можем да си купим каквото желаяме от него. Това съобщи ген. Константин Попов, народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по защита, откакто беше запитан непосредствено отказахме ли се от основни съставни елементи при договорката за F-16 – като да вземем за пример ракети " въздух-въздух ".
От думите на Попов излезе, че занапред следва да се вършат проекти какво в допълнение има да се купува съгласно потребностите ни. Той акцентира, че са купени муниции, които разрешавали подготовката на водачите, а това било развой години наред.
Попов не пропусна да каже, че опозицията, основно в лицето на Българска социалистическа партия, мрънка и че не може да си купим F-16 за 5 лв.. Той видя договорката като поддръжка за националното ни самочувствие и дали желаеме нашата дума да се чува като суверенна страна.
На въпрос по какъв начин ще охраняваме въздушното ни пространство до момента в който дойдат F-16, Попов действително не сподели нищо, като се изключи че Су-25 нямат за задача да го охраняват.
Припомняме, че договорката за F-16 към този момент беше утвърдена от комисиите по защита и за бюджета в Народното събрание и на следващия ден, 19 юли, следва да бъде гласувана в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР