Самолет, пътуващ от турския курорт Бодрум за Глазгоу кацна аварийно

...
Самолет, пътуващ от турския курорт Бодрум за Глазгоу кацна аварийно
Коментари Харесай

Българската полиция арестува пиян британец след аварийно кацане

Самолет, пътуващ от турския курорт Бодрум за Глазгоу кацна спешно на летище " София ", а българската полиция е арестувала пийнал британец. Случаят е от нощта в неделя против понеделник, заяви електронното издание на в. " Дейли мейл ", представено от БНР.

В последната от серия изявления по отношение на случая " Дейли мейл " оповестява някои детайлности с акцент върху описа на 52-годишния Антъни Спенс, който на процедура е съумял да спре пияния мъж да отвори вратата на самолета на нискобюджетна компания.

Инцидентът е станал 10 минути след излитането на самолета и на Антъни се е наложило да се бори към един час с пияния мъж до спешното кацане, като помощ са му оказали единствено две от стюардесите.

Изданието е качило видео от ареста на мъжа, за който се счита, че е шотландец от Глазгоу. Вижда се по какъв начин той оказва опозиция на българските служители на реда, които го измъкват от самолета под гневните крясъци на пасажерите.

Малко след ареста самолетът е траял полета си за Глазгоу. От компанията по-късно написаха: " Бихме желали да се простим на всички наранени клиенти за породеното стеснение. Като фамилна самолетна компания, ние демонстрираме нулева приемливост към неприемливо държание на пасажерите. Здравето, комфортът и благосъстоянието на всички постоянно ще бъдат наш приоритет номер едно ".

Антъни Спенс и щерка му, пътувала дружно с него, обаче обявиха, че пияният им съгражданин не е трябвало въобще да бъде позволен на борда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР