Само за няколко дни четири кутии за дарения бяха откраднати

...
Само за няколко дни четири кутии за дарения бяха откраднати
Коментари Харесай

Кражби на кутии за дарения: Четири пъти взимат парите за болни деца

Само за няколко дни четири кутии за дарения бяха откраднати от хранителен магазин във Варна.

Последният случай е от сряда против четвъртък вечерта . Крадецът разрушава с чук вратата на магазина, влиза и сграбчва кутията с даренията за дребната Сияна.

„ Първите три обири станаха през работно време, до момента в който в магазина има продавачи и клиенти. Четвъртият път нападателят разрушава входната пари, с цел да вземе кутията с дарения, в която имаше не повече от 300-400 лв. ”, описа шефът на магазина Николай Петков. След първата кражба от магазина почнали да завързват кутиите със свински опашки, което обаче не спряло крадците.

През годините непрестанно се опитваме да оказваме помощ на деца със болести . В случая се касае за едно бебенце, родено в 23 г.с. Наложило се е изрязване на част от тънкото и дебелото черво. В момента е на проучвания в Торонто, Канада. Чака се да стане ясно каква сума ще е потребност, с цел да бъдат удължени и то да заживее обикновено ”, изясни Петков.
По думите му крадците са двама души.

Единият е хванат през вчерашния ден . Доколкото знам е добър познайник на полицията. Вторият е чужд и доколкото знам още не е арестуван ”, изясни Петков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР