Само с претенциите за култура, интелект и класа май ще

...
Само с претенциите за култура, интелект и класа май ще
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ: Вижте къде и как бяха заснети Евгени и Валерия!

Само с претенциите за просвета, разсъдък и класа май ще си останат ергенът Евгени Генчев и годеницата му Валерия Георгиева. Да, първо ще уточним, че двамата още са дружно и слуховете за раздялата им са мощно пресилени. Те даже живеят дружно от известно време, като ту са в богатата къща на генчовите родители в Пловдив, ту са на квартира в столицата...

Не това е тематиката през днешния ден обаче, а мястото, където двамата бяха засечени преди два дни, а точно - мазна, гадна чалготека. Евгени и Валерия се забавляваха на чалгария в Студентски град и то не в осъществяването на какъв да е, а на Меди...

Генчев даже седна на пианото и стартира да свири в темп с мазния чалгар, което зарадва пияните клиенти в клуба, само че отврати в действителност читавите му и интелигентни почитатели. А за Валерия нямаме думи - тя, която все се прави на изискана и свръх културна, в този момент мяташе кълки на пошлостите и вулгаризмите на Меди... Потрес!

Георгиева се беше барнала като за бал, а до нея Генчо беше се спретнал в най-обикновена бяла тениска, все едно ще гледат филм и ще набиват пуканки у дома.

" Тая страна за нищо не става към този момент, по какъв начин един дръвник няма да остане естествен и да дава същински образец на подрастващите, откакто го покажат пет пъти по тв приемника и се сметне за " прочут ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Евгени и Валерия Меди чалга Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР