Само преди седмица Куба Гудинг Джуниър беше арестуван заради обвинения

...
Само преди седмица Куба Гудинг Джуниър беше арестуван заради обвинения
Коментари Харесай

Куба Гудинг Джуниър отрече обвинвния за сексуално посегателство

Само преди седмица Куба Гудинг Джуниър беше задържан поради обвинявания в полово посягане. Жена се оплакала, че артистът я е опипвал до момента в който двамата са били в бар. Той отхвърля да е имало нещо сходно, само че реши да се съобщи в полицията, с цел да бъде разпитан. „ Вярвам в системата “, съобщи артистът.

На 21 юни юристът на артиста подаде молба в съда, с която желае обвиняванията да бъдат свалени заради липса на доказателства. Самият Куба Гудинг твърди, че има запис от нощта, в която се твърди, че е станал случаят.

На него, съгласно артиста, се вижда по какъв начин двамата с дамата просто си приказват и нищо повече не се е случило.

Засега името на дамата, която предявява обвиняванията, не е ясно. Тя към момента не се е явила в съда, с цел да даде своите показания публично. Знае се, че тя се е обадила на полицията късно вечерта и е споделила, че носителят на „ Оскар “ наподобява много пийнал и се пробва да я опипа.

„ Жертвата споделила на полицията, че откакто мъжът се опитал да я допре, тя се дръпнала и двамата се скарали “, твърди източник пред BBC.

Това не е първо такова обвиняване за Куба Гудинг Джуниър. През 2012-а, той беше упрекнат от барманка, че я е бутнал. Тя твърди, че артистът е минал през бар, където тя работи, само че се ядосал на почитатели, които желали да се снимат с него.

Жената го помолила да се успокои, след което, по нейни думи, той я блъснал. Обвиненията обаче скоро бяха свалени.

Следващото чуване за обвиняванията в опипване ще бъде на 26 юни.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР