Само няколко малки промени могат да подпомогнат тялото да се

...
Само няколко малки промени могат да подпомогнат тялото да се
Коментари Харесай

Есенен детокс план: 8 малки промени, които вършат голяма работа

Само няколко дребни промени могат да подкрепят тялото да се прочисти и да го приготви за зимния сезон.

Експертите са безапелационни, че това би трябвало да стане по натурален път и да не изтощавате организма със строги диети. Има няколко трика, който подкрепят тялото да се оправи единствено и да се задейства детоксикацията. Ето по какъв начин:

Хидратирайте се
Ежедневно поемайте по доста вода, като я приемате последователно и на дребни глътки. Експертите са безапелационни, че дамите би трябвало да пият към 9 чаши на ден вода (два литра). И въпреки всичко имайте поради, че доста фактори въздействат на хидратацията на един организъм – в случай че работите доста, приемате доста кофеин или планирате да прекарате деня си на слънце, то би трябвало да увеличите приема на вода. Ползите от това са доста – тялото се детоксикира, стартирате да губите тегло, облекчава се умората, предотвратявате главоболието, положението на кожата се усъвършенства, храносмилането също.

Добавете кокосово масло
Започвайте или завършвайте деня си с една супена лъжица кокосово масло. То е известно с това, че форсира метаболизма, предотвратява развиването на гъбички в тялото, стабилизира здравето на черния дроб, управлява положението на холестерола, усъвършенства клетъчното хранене и това забавя стареенето на тъканите. Перфектно е да го добавите в своето утринно кафе или в чая си.

 detox

Опитайте изсъхнало четкане
Нямате и концепция какъв брой е потребно сухото четкане за тялото. Опитайте се да отделите по няколко минути заран и по няколко минути вечер (най-добре преди душ) да се изчеткате добре. По този метод освен ще отстраните мъртвите кожни кафези и ще позволите на кожата да диша, само че и това ще подтиква притока на кръв и лимфен дренаж, а това води и до понижаване на целулита.

Пийте хлорофилна вода
Просто прибавяне на няколко капки от зеления пигмент хлорофил (този, който е виновен за фотосинтезата) може да помогне за регенерацията на телата ни на молекулярно и клетъчно равнище. Той подкрепя контрола на глада, отстранява токсините, насъбрани от тежките метали, отстранява неприятния мирис, подкрепя храносмилането и оправянето със запека.

Не забравяйте водата с лимон
Когато не отпивате вода с хлорофил, заложете на вода с лимон. Ако започнете всяка заран да пиете по чаша топла вода със сок от половин лимон, вие ще хидратирате тялото си по натурален път и ще пречистите черния си дроб.

 heidi-sleep

Спете в цялостна мрачевина
Много от нас не са наясно с всичките страхотни изгоди от съня. Експертите поучават да се влага в плътни пердета и да се спи в цялостна мрачевина, с цел да не се нарушава съня с изгряването нa слънцето заран. Също по този начин до най-малко би трябвало да се сведе допускането на всякаква светлина в спалнята, в това число и тази от техниката, като телефон, таблет, тв приемник. Като възстановяваме съня, ние ще успеем да контролираме хормоните, да ограничим апетита, да понижим възпалителните процеси, протичащи в организма, да понижим напрежението, да понижим депресията, да подобрим паметта и цялостния мироглед за живота.

Яжте в ракмите на 12 часа
Опитайте се да се храните в границите на 12 часа, като оставите най-малко 6 часа сред вечерята и съня. Последните часове би трябвало да са отдадени на детоксикацията, а това е и най-ефективното време за изгаряне на мазнините. Храненето прекомерно късно може да провокира лептинът да алармират на мозъка, че на тялото не му би трябвало сила, и по този метод да попречи на изгарянето на мазнините.

Ходете на сауна
Започнете да ходите на сауна или на парна баня най-малко един път седмично. Това е превъзходен метод да премахнете токсините посредством ускореното потене, да ускорите метаболизма си, да загубите тегло, да облекчите мускулните болки и възпаления, да подобрите имунитета, да избистрите тена и да намалите появяването на целулит.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР