Само който не виждал Кейли Куоко, не знае колко секси

...
Само който не виждал Кейли Куоко, не знае колко секси
Коментари Харесай

Първата секс сцена на Кейли Куоко

Само който не виждал Кейли Куоко , не знае какъв брой секси е 35-годишната актриса. Но сме сигурни, че даже да има човек, който не е гледал " Теория за Големия гърмеж ", най-малко един път е попадал на фотография на Коуко.

Убийца ли е Кейли Куoко

Очакваме го с неспокойствие

И може и да ни се коства необичайно по какъв начин по този начин в никакъв случай не е взела участие в по-интимни подиуми, само че е реалност, че не е. Това се дължи най-много на обстоятелството, че през множеството години е била заета главно със сериала, направил я известна, а той не е Game of Thrones, тъй че такива подиуми са изключени. Нищо че в първите сезони героинята на Кейли Коуко беше представяна като мъжки идеал.

В " Стюардесата " , с който актрисата прави огромния преход след " Теория за Големия гърмеж ", обаче се постанова да бъдат снимани малко по-интимни фрагменти.

В изявление за The Hollywood Reporter Куоко споделя, че това е било нещо ново за нея. Актрисата споделя, че по време на интимните подиуми с Мишел Хойсман се е чувствала несигурна, тъй като не е знаела какво тъкмо прави. Дори се майтапи, че се е надвисвала над сътрудника си като че ли е на тоалетна паница.

" Мислех си: нищо не допирам, нищо не виждам. Не знаех какво да върша. Мишел ми споделяше, че се държа необичайно и върша нещата да наподобяват по-странни, в сравнение с в действителност са. "

Кейли Куоко още веднъж ще бъде стюардеса

" Стюардесата " ще има и втори сезон

Е, в последна сметка е съумяла да се отпусне, а на нас ни е доста забавно дали във втория сезон на сериала още веднъж ще има заложена секс сцена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР