Само като си помислим за кърлежи и тръпки ни побиват.

...
Само като си помислим за кърлежи и тръпки ни побиват.
Коментари Харесай

НИКОЙ не вярваше, че това спасява от КЪРЛЕЖИ, но сега всички са единодушни

Само като си помислим за кърлежи и тръпки ни побиват. Тези дребни инсекти могат да се окажат същински рискови за здравето на човек. Голям % от кърлежите са инфектирани с бактерии, причиняващи Лаймска болест. Да не приказваме, че самото заболяване би могло да протече в няколко разнообразни етапи и да засегне нервната система, сърцето, ставите и да повреди кожата.
Лошата вест е, че в този момент сме в разгара на сезона на кърлежите. Човек би трябвало доста да внимава и да се пази, в случай че не желае да се трансформира в жертва на тези вредители, успяващи да се забият в тялото му.
 Ако сте от тази кръвна група, ПАЗЕТЕ съдебна експертиза от кърлежи Ако сте от тази кръвна група, ПАЗЕТЕ съдебна експертиза от кърлежи
За голямо страдание сезонът на кърлежите е в разгара си и ние би трябвало доста да се пазим от тях. Тези дребни вредители са носители на Лай...
Ако ядете чесън, кърлежите ще стоят надалеч от вас
Истина ли е това? Вярно ли е, че чесънът може да ни защищити от кърлежите и техните смъртоносни ухапвания?

Много хора си задават ето тези въпроси, тъй като горещо се интересуват от методите за предотвратяване от кърлежи.
Ако би трябвало да бъдем на 100 % откровени, не ви съветваме да разчитате само на натуралните репеленти. Доказано е, че миризмата на чесън прогонва всевъзможни инсекти, включително кърлежи, комари, бълхи и доста други.
 Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат
За страдание през лятото доста би трябвало да се пазим от рисковите кърлежи, които имат навика да се забиват в тялото, без даже да ги усетим....
Той обаче не постоянно е преграда за кръвопийците и е доста евентуално зеленчукът да не успее да ви защищити. Добрата вест е, че няма с нищо да ви навреди, в случай че постоянно го похапвате.
Хората, които имат големи дворни пространства, обрасли с трева, би трябвало неотложно да се погрижат за тяхното окосяване. За предпочитане е да засадят чесън и лук в двора си. Това ще ги защищити в допълнение от вредителите и те няма да приближат входната врата.

Много е значимо да се защитавате от кърлежите, тъй като те са злина, която съумява да нанесе съществени провали. Ако инцидентно откриете забит кърлеж в тялото си или това на дете или животно, неотложно потърсете здравна помощ.
Бъдете виновни към себе си и здравето на цялото си семейство. Не позволявайте на кърлежите да ви приближават. Яжте чесън в обилие и ги принуждавайте да стоят надалеч от вас!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР