Само жена, която не се е подлагала на диета за

...
Само жена, която не се е подлагала на диета за
Коментари Харесай

Нетрадиционни методи за сваляне на килограми

Само жена, която не се е подлагала на диета за събаряне на килограми, не знае за пъкъла, през който се минава, с цел да се усетиш с 5кг по-лека и по-уверена в сексапила си.

Колкото и да се приказва за това по какъв начин всеки би трябвало да се одобри и харесва подобен, какъвто е, дамите не престават да се стремят да отслабнат и все някакви тлъстинки ги тормозят, а мъжете желаят да имат релеф и мускулна маса.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Дамите обаче като че ли се изтезават повече за килограмите си и за подготвени незабавно да се подложат на строга диета , която сами са си измислили и която главно включва неядене на нищо през целия ден.

Това в действителност води до събаряне на килограми, само че и до йо-йо резултат – сега, в който започнете да се храните обикновено, килограмите се връщат, единствено че с повече целулит и стрии.

Най-добрият метод да редуцирате тежестта си, е като се консултирате със експерт диетолог.

Ако обаче желаете да поддържате към този момент достигнати килограми или да свалите 2-3, можете да спазвате няколко напълно простички съвета. Някои от тях несъмнено ще ви звучат необичайно, само че нищо не ви пречи да ги пробвате.

Надникнете в галерията ни ТУК и вижте защо става дума  smiley

Прочетете още:
Всяка диета работи Диета и спорт съгласно зодията Да се задържим слаби и след диетата Тайната на сполучливата диета Весела диета с шампанско
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР