Само допреди няколко години всички се подиграваха на Фики Стораро

...
Само допреди няколко години всички се подиграваха на Фики Стораро
Коментари Харесай

Фики се окръгли

Само допреди няколко години всички се подиграваха на Фики Стораро за тънките му крачета, само че през днешния ден обстановката е радикално друга. Големият наследник на звездата Тони Стораро много е напълнял и това се е отразило и на долните му крака, които са замязяли на стволове на вековни дървета. Наддал е и в задните елементи.

 

Тези дни артистът бил засечен на детска площадка в столицата, дружно с 2-годишната си щерка Еслем, която си играела на катерушките под зоркия взор на майка си Гюлджан, а главата на фамилията бил седнал на скамейката и водел диалог по телефона. През това време се хидратирал и с минерална вода и изпушил и няколко цигари. Всеизвестен е фактът, че не е почитател на електронните заместители.

 

По някое време Фики се провикнал „ Хайде, стига ти толкоз! “ към щерка си, след което станал, сграбчил я на ръце и я понесъл към паркирания му наоколо скъпарски джип. Гюлджан пък примерно помъкнала бутилката с вода на брачна половинка си, която той бил изпил едвам на половина.

 

Към автомобила фамилията се придвижвало под звуците на мощен плач, наддаден от дребната. Тя плачела, та се късала, тъй като й прекратили играта на детската площадка, преди да се е наситила. Успокоила се едвам, когато Фики я настанил на задната седалка на своя Мерцедес G класа. Предвид, че лъскавото возило към момента е с непознати номера, значи, че артистът няма желание да заплаща налозите му в родината.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР