Самата миска понякога е изненадана от написаното в жълтите сайтове,

...
Самата миска понякога е изненадана от написаното в жълтите сайтове,
Коментари Харесай

Джулиана Гани скочи на фалшивите новини

Самата миска от време на време е сюрпризирана от написаното в жълтите уеб сайтове, само че рядко обръща внимание на откровените неистини по неин адрес.

Пред репортерката на „ Папараци “ Елизабет Методиева Джулиана опроверга няколко от подправените вести касаещи нея и брачна половинка й Станимир Ташев.

Джулиана изрично отхвърли, че не е в положително връзки с майка си, тъй като не харесвала брачна половинка й.

" Не мога да кажа, че не го харесва и го отхвърля изцяло, само че не мога и да кажа, че сред тях царува обич и естетика. Положението е някъде по средата. Но че го плюе, че го отхвърля, че изобщо не го харесва - не е по този начин ", показа Джулиана Гани за отношението на нейната майка към брачна половинка ѝ Станимир.

Другия слух, който Гани разруши е, че майка й не отишла на сватбата й заради същата причина.
" Тя не пристигна, само че не тъй като не го харесва, а тъй като аз й " сервирах " новината през нощта, преди сватбата ".

Станимир бил ли е в пандиза , попита Елизабет Методиева във връзка на една от подправените вести.

„ Не това са цялостни нелепости, не знам на кой му е хрумнало това. Според мен това са платени публикации, написани от наши „ доброжелатели “ или от някоя негова някогашна. Той имаше проблем с една някогашна, по-голяма от него. Тя не ни остави на мира, само че знаете какъв брой съм бъбрив и добре й сипах и я сложих на място. Под равнището ми е да се саморазправям, само че с думи знам по какъв начин да се оправя “.

Не съм милионерка, сподели Джулиана. Имам доста парцели в Пловдив, не мога да кажа, че това са милиони, имам ги, мои са, и благодаря на родителите си за тях.

За почивката на Сайшелите, която моделката е платила.


„ Аз желаех да направя този жест и никой не може да ме накара да устоявам някого. Платих ваканцията, само че не устоявам Станимир, той печели, а има родители “.

Силиконовата хубавица не отхвърли, че е получавала оферти за секс от политици.

„ В шоубизнеса всяка хубава жена има такива оферти. Не знам за сумата, не стигало, само че са ме ухажвали с бонбони, букети. Вече няма по какъв начин да приема такова оферти, Като има една приказка „ който.... Пенка се ожени “, майтапи се Джулиана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР