Салоните за маникюр и педикюр ще отворят утре в ,

...
Салоните за маникюр и педикюр ще отворят утре в ,
Коментари Харесай

Гърция отваря салоните за маникюр и педикюр, за да не работят „на черно”

Салоните за маникюр и педикюр ще отворят на следващия ден в, с цел да се предотврати работа им „ на черно” и домашни визити, без да се съблюдават здравните правила и превантивни ограничения, съобщи БГНЕС.

Новата мярка беше оповестена от представителя на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас на днешния постоянен брифинг. Той изясни, че работата " на черно” и заобикалянето на здравните ограничения в тази активност " за жалост са необятно публикувани, което се видя в обществените мрежи по време на уикенда.

" Това е и единствената нова въведена мярка и няма промени в рестриктивните мерки, карантината и комендантския час, които са в действие до 7 януари и ще се ползват за коледните и новогодишните празници. „ За Коледа и Нова година предлагаме на всички, че тези празници не би трябвало да са мотив за събирания. Във всеки случай не са позволени събирания на повече от девет души от две фамилии и ще се ползва възбраната за придвижване от 22:00 до 05:00 ч.” сподели Пецас.

Той добави, че епидемиологичната картина в страната към момента е тежка и че националната здравна система към момента е под напън, отбелязвайки, че " през цялото време държавното управление е сложило отбраната на публичното здраве и човешкия живот като главен приоритет ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР