САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Де'Аарон Фокс вкара 24 точки и

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Де'Аарон Фокс вкара 24 точки и
Коментари Харесай

Кралете победиха Блейзърс със 121-82 във финала на редовния сезон, за да спечелят поне още 1 домакински мач

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Де'Аарон Фокс вкара 24 точки и Сакраменто Кингс си осигуриха най-малко още един домашен мач, като победи Портланд Трейл Блейзърс със 121-82 във финала на постоянния сезон на тимовете в неделя.

Сакраменто ще се включи в шампионата за игра във вторник вечерта, като хазаин на Голдън Стейт в деветия против мач за 10-то място в Западната конференция. Ню Орлиънс Пеликанс ще се изправи против Лос Анджелис Лейкърс в мач №7 против №8.

След спиране на рекордна за НБА дълга 16-годишна суша в плейофите предишния сезон, Кингс бяха в добра позиция да завършете в първите шест и се завърнете в постсезона тази година, преди да загубите пет от шест мача, ориентирани към финала на сезона. Сега те би трябвало да преминат през шампионата за игра без основните контузени играчи Малик Монк и Кевин Хюртер.

Те се изправиха на финала против тим на Блейзърс с малко играчи, който разиграваше изгубения сезон. Кралете откриха преднина от 20 точки през втората четвърт и в никакъв случай не бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР