Съжалявам, че тези, които най-много говорят за върховенство на закона

...
Съжалявам, че тези, които най-много говорят за върховенство на закона
Коментари Харесай

Борисов: Знаете ли колко луди хора има? И в ГЕРБ има. Казват, че ако подам оставка ще скочат и ще се палят

Съжалявам, че тези, които най-вече приказват за господство на закона - не го съблюдават. Мога да отговоря по следния метод - НСО са напълно на послушание на президента, само че няма да върша такива изводи. Познавам тези сестри, не 50, а 500 млн. лв. помощ в опазването на здравето сме дали с новия бюджет и 50 млн. за хората с ниските пенсии. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по отношение на митинга на медицинските сестри.

„ Дребнаво е да се каже, че съм заречен, а не съм дал. 500 млн. съм дал повече в опазването на здравето. Бях малко изумен, тъй като се разбрахме с положително на срещата ни “, добави той.

„ НСО вярно са постъпили, в случай че се гледа буквата на закона. Начинът, по който би трябвало да се работи в една правова страна е различен, само че това са български сестри, български майки и съпруги. Какво толкоз е станало, че са преспали там, с цел да ги дърпат, бутат и извличат? Не е красиво, не е джентълменско. Но не е красиво тези, които злоупотребяват с тях - те са отговорни. Има политическо въздействие. За мен това не е вярно “, акцентира министър председателят Борисов.

Той посочи, че това се случва на фона на тежката обстановка в света с ковид. „ Той ще пристигна коронавирусът и при нас. Тази заран министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху ми звънна, с цел да ме попита по какъв начин се оправяме. Предложи да се съберем и да предприемем общи ограничения. Знаете ли какъв брой хора ще се зарадват, в случай че не съм аз министър председател? “, предизвести Бойко Борисов

„ Излезли на перваза, само че знаете ли какъв брой луди хора има? И в ГЕРБ има. Казват, че в случай че подам оставка ще скочат и ще се палят. Има доста рискови хора, които могат да създадат куп нелепости “, сподели министър председателят.

„ В една правова страна, парламентарна живеем, след по-малко от година ще има избори. Ще се явят, ще завоюват, ще ръководят. Ние дотогава ще строим, с цел да можете да си вземете заплатите, тъй като като дойдат - ще ви ги спрат, ще изхарчат еврофондовете “, продължи той.

Министър-председателят инспектира построяването на автомагистрала „ Хемус “ в сектора сред Търговище и Шумен. Очаква се строителството в този регион сред пътните възли „ Белокопитово “ и „ Буховци “ да е приключено другото лято.

Борисов стартира с това, че е извънредно удовлетворен от градежа на газопровода и автомагистралите и новите компресорни станции. С тези станции, които се построяват, можем да вдигнем потенциала до над 20 милиарда куб. метра газ пренос. „ Изключително впечатляващо е, че 40-50 минути със 160 км/ч караш единствено над тръби. На доста места те към този момент са заровени. Тази година каквото е имало да си платим, като обезщетения на земеделските производители по трасето, сме го платили. Много удовлетворен съм. Акостира и транспортен съд с още над 75 км. тръби. Ще създадем и разширението на "Чирен ". Пратил съм експерти на Галата да огледат, с цел да си създадем и там вместилище. Това, че всичко се случва, е с помощта на мен. Няма българин, който по-късно да не се възползва”, не пропусна да се похвали Бойко Борисов.

"Предложил съм Политическа партия ГЕРБ да даде по 10 000 лв. на фамилиите на починалите служащи по време на строителството на Автомагистрала "Хемус ". Няма да върнем хората, само че по този начин ще подкрепим околните им и ще покажем, че не ни е безразлично ", сподели още Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР