Съжалявам, че стигнахме до оставка, защото тези резултати на избори

...
Съжалявам, че стигнахме до оставка, защото тези резултати на избори
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Нинова да оттегли оставката си

”Съжалявам, че стигнахме до оставка, тъй като тези резултати на избори не предполагаше оставка на водача на Българска социалистическа партия ”. Това съобщи в Лице в лице по БТВ Кристиан Вигенин, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.
" Не бяха планувани идващите стъпки, прочувствената стъпка на Корнелия Нинова ме убеждава, че изходът е един - колкото и неприятно да е за Нинова, сега нямаме оставка. Всичко, което се случи по-късно демонстрира, че това е неточност, уповавам се тя да отдръпна оставката си в неделя или да каже, че официално оставка не е импортирана ", сподели Вигенин. Той отхвърли да е съветвал този апел с водача на Българска социалистическа партия.

Вигенин прикани за помирение в партията. " Краят на мандата на Нинова е идната година, вътрешната съпротива отиде прекомерно надалеч в рецензиите си и не показа и себе си в добра светлина ", безапелационен някогашният външен министър. Той даже сподели, че сходни дейности са демотивиращи за партията. " В самият народен съвет се образува " Коалиция на реванша ", в която влизат несъвместими между тях хора, само че са срещу Нинова. Тя отвори доста фронтове против себе си, защото тактиката и беше за бърза смяна в Българска социалистическа партия и предварителни избори. Самата съпротива също не е подготвена на смислена опция ", отсече Вигенин.

" Нинова сподели, че подава оставка с претекст всички членове да създадат избор за нов ръководител, само че правила не бяха признати. Формално, нейните планове не могат да бъдат осъществени. Сега е най-важното да си върнем позициите в локалната власт. Трябва да попреглътнем всеки егото си и да тръгнем обединени към локалните избори. Това значи вреди върху имиджа на Корнелия Нинова и други хора, които стигнаха до крайности, предизвести Вигенин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР