Съжалявам, че не останах в Пловдив. В Англия болшинството хора

...
Съжалявам, че не останах в Пловдив. В Англия болшинството хора
Коментари Харесай

Българка на Острова: Тук нещата ще станат страшни

Съжалявам, че не останах в Пловдив. В Англия болшинството хора гледат с безусловно пренебрежение на ограничаващите ограничения, въведени от държавното управление и мисля, че не сме надалеч от италианския модел. Така пловдивчанката Снежана Василева разяснява обстановката на Острова.

Бившата журналистка живее от години във Англия, само че със брачният партньор ѝ, който е британец, всеки месец прекарват най-малко седмица под тепетата. Последният им престой в Пловдив завършва тъкмо преди да вкарат карантината, съобщи Trafficnews.

" В Пловдив всички мои другари одобряваха ограниченията доста съществено. Въпреки че още нямаше карантина, доста от тях отхвърлиха да дойдат на рождения ден на брачна половинка ми. Дори не желаеха да се виждат с нас, защото знаеха, че идваме от Англия. След това си заминахме. Имаше голяма разлика сред ограниченията за сигурност на летището в София и на Гетуик. Следващите седмици болните започнаха да се усилват, само че тогава министър председателят Борис Джонсън сподели, че няма да вкарва ограничавания и ще разчита на така наречен " стаден имунитет ", споделя Василева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР