Сагата със самолета беглец направи за смях правителството, роди вицове,

...
Сагата със самолета беглец направи за смях правителството, роди вицове,
Коментари Харесай

Има ли пилот в самолета?

Сагата със самолета дезертьор направи за смях държавното управление, роди вицове, само че слага и съществени въпроси

Премиерът дума не споделя за това, което се е случило в небето на България. Военният министър се включи на втория ден, ядосан, че малките екрани канили специалисти, които не му харесват. А кого да вършат малките екрани, да почакат министъра и тогава да оповестят новината ли?

Самолет лети над въздушното пространство над половин България и още 3-4 страни от НАТО, каца на гражданското летище край село във Видинско, зарежда, излетява, отново каца до Търговище, на летище, което не работи от 1993 година Покриват го хората и си отиват. И страната не знае какво става. Или знае, само че не споделя. Държавата го била следила! И до момента в който го следи, взема решение и да го придружи. Не единствено самолетчето, а самата реакция на страната ни е от предишния век.

За момента страната, горката, търси има ли водач в самолета. Търси, разбирате ли! Не разграден двор, разпасана команда сме сега. Анимационно филмче.

Министър на защитата, министър на превоза, Военновъздушни сили, ДАНС, полиция би трябвало да подсигуряват сигурността на хората. Едно самолетче разруши на пух и прахуляк цялата гръмка рекламация за национална сигурност.

Министър-председателят Кирил Петков дължи пояснения какви дейности е подхванала страната, кой и каква отговорност ще поеме в тази ситуация, тъй като изброените институции са на негово послушание.

Мая Манолова
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР