Сагата с Новак Джокович и участието му в Откритото първенство

...
Сагата с Новак Джокович и участието му в Откритото първенство
Коментари Харесай

Спонсор на Джокович ще обсъжда с него депортирането му от Австралия

Сагата с Новак Джокович и присъединяване му в Откритото състезание на Австралия, което беше под въпрос, завърши с депортирането му в Сърбия. Тенисистът към този момент е в родната си страна и в този момент един от спонсорите му желае да вземе думата.

Lacoste разгласи през днешния ден, че желае да преразгледа събитията, които прераснаха в спор поради неимунизирания Ноле и условието на Австралия интернационалните гости да са ваксинирани против ковид, в случай че нямат здравно изключение, каквото и самият състезател си бе подсигурил.

„ Във допустимо най-скоро време ще се свържем с Новак Джокович, с цел да преразгледаме събитията, които съпътстваха наличието му в Австралия “, се споделя в изказване на френския бранд за облекла, представено от CNN.

Спонсорите на Джокович към момента не приказват доста, откогато визата му бе анулирана за първи път малко след идването му в Австралия при започване на януари. Не е ясно по кое време Джокович ще излезе още веднъж на корта, изключително откакто през днешния ден стана ясно, че може да бъде възпрепятствано и присъединяване му в Откритото състезание на Франция през май поради наложителния имунизационен документ, който страната вкарва.

Френският авто производител Peugeot, различен спонсор на Джокович, отхвърли коментар. Швейцарският производител на часовници Hublot и японският колос за спортно облекло Asics не са дали отговор на поискани мнения от CNN. Сръбският тенисист има покупко-продажби за поддръжка на стойност 30 млн. $ годишно съгласно „ Форбс “ и е 46-ият най-високоплатен състезател в света през 2021 година.

От уеб страницата на Lacoste излиза наяве, че през предишния август марката е траял партньорството си със международния номер 1 в тениса чак до 2025-а.

Вчера Джокович отпътува от Мелбърн в полет до Дубай, откъдето пое към Белград. Той към този момент е в Сърбия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР