Сагата около раздялата на доскорошната любовна двойка Благой Георгиев и

...
Сагата около раздялата на доскорошната любовна двойка Благой Георгиев и
Коментари Харесай

Ето истинската причина за раздялата на Златкa с Благо Георгиев. Ще се изненадате!

Сагата към раздялата на досегашната любовна двойка Благой Георгиев и Златка Райкова от ден на ден се заплита. Футболистът беше упрекнат, че е изневерил на русокоската и това е довело до раздялата им, само че истината май се оказа много по-различна. Плеймейтката първа е изневерила... със настоящето си гадже - арменецът Карен Хачатрян, още до момента в който е била с Благой, написа "Марица ".

Двамата са се криели от Благо, а откакто той научил, връзката им станала публична. Това твърди непосредствен до някогашния избраник на Златка - Георги Валентинов. „ Златка месеци наред кръшкаше на Благо с Карен и го лъжеше, че е на разкрасителни процедури. "

"Нейният гримьор Цецо Андреев й служеше за заслон и непрекъснато я прикриваше пред Благо, до момента в който Златка спеше с Карен “, споделя различен осведомител на show.bg. Още до момента в който били на отмора на Малдивите през февруари, Джизъса се усъмнил и почнал да й рови в телефона, където попаднал на десетки неприлични известия.

Малко откакто се върнали от екзотичното странствуване, Благо ги хванал в крачка и си събрал багажа. Кога е стартирала неговата връзка с младата госпожица Полина Спасова, остава мистерия, само че е реалност, че към днешна дата двамата към този момент са публична двойка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР