Съединените щати със сигурност са отворени за обучение на украински

...
Съединените щати със сигурност са отворени за обучение на украински
Коментари Харесай

САЩ потвърдиха готовност да обучават украински пилоти на F-16

Съединените щати " сигурно са отворени " за образование на украински водачи на F-16 на американска земя. Това съобщи представител Белият дом, само че публични лица предизвестиха, че процесът е комплициран и ще отнеме време.

" Причината, заради която вършим това, е част от по-дългосрочни и по-широки старания, с цел да сме сигурни, че продължаваме да подобряваме украинските качества за самоотбрана и военни качества в дълготраен проект ", съобщи координаторът на Съвета за национална сигурност за стратегическите връзки Джон Кърби, представен от Си Ен Ен. " Ще мине известно време, преди самолетите да се появят в Украйна и да бъдат интегрирани във въздушния флот. "

Кирби добави, че с изключение на прехвърлянето на самолетите и образованието на водачите, украинските съдружници би трябвало да основат и " цялата логистика по поддръжката и напъните за поддръжка, които са свързани с съществуването на съвременни самолети като F-16 ". Той акцентира, че " всичко това лишава известно време ", и сподели, че образованието се организира на британски език.

" Ще поддържаме Украйна толкоз дълго, колкото е належащо ", сподели той. " Нетърпеливи сме да продължим напред, с цел да предоставим на Украйна този дълготраен потенциал, подобаващото определение за този развой е, че сме " нетърпеливи. "

" Ако потенциалът за образование в Европа бъде доближат, сигурно сме отворени за осъществяване на образование на украински водачи тук, в Съединените щати ", добави Кърби.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР