Съединените щати са подготвили такъв пакет от нови санкции срещу

...
Съединените щати са подготвили такъв пакет от нови санкции срещу
Коментари Харесай

Санкции срещу Русия ще имат сериозни последици за Италия

Съединените щати са подготвили подобен пакет от нови наказания против Русия , че европейските компании ще бъдат принудени да им се подчинят, без значение от избора на европейските държавни управления. Според италианския вестник „ Corriere della Sera “ съветската стопанска система може да бъде парализирана, само че това ще има съществени последствия и за Италия .

„ Вече няма никакво значение дали европейските държавни управления ще последват американската линия на наказания, тъй като квалифицираният от Вашингтон пакет е подобен, че ще принуди фирмите от Стария континент да се подчинят , с цел да не бъдат изключени от американския пазар. Европейските банки и експортьори ще бъдат сложени пред избора дали да търгуват с Русия или да вършат това с останалия свят, употребявайки $ “, написа изданието. То напомня, че Съединени американски щати приготвят стопански наказания , които ще обиден присъединяване в интернационалната банкова система, както беше направено с Иран.

„ Руската стопанска система би била парализирана, само че сходно развиване не може да няма съществени последствия и върху Италия, отчитайки обстоятелството, че повече от половината от потребностите от газ в страната се покриват от съветски доставки , а през 2020 година италианските производители са изнесли в Русия произвеждане за към 10 милиарда евро, до момента в който вложенията на италианските банки там доближават милиарди “, написа вестникът и акцентира, че „ всичко това ще бъде атакувано “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР