Съединените щати разпространиха проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН,

...
Съединените щати разпространиха проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН,
Коментари Харесай

Със запис на вето върху примирието в Газа, САЩ разкрива нова, двусмислена резолюция на ООН

Съединените щати разпространиха проекторезолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваваща за „ неотложно преустановяване на огъня, обвързвано с освобождението на заложници “ в Газа, съгласно Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, който е на обиколка в Близкия изток.

Основният политически и боен покровител на Израел неведнъж наложи несъгласие на предходни гласувания в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за преустановяване на съвсем шестмесечната война, възразявайки наскоро през февруари против потреблението на термина „ неотложно “ в план, показан от Алжир.

През последните седмици обаче тя ускори натиска върху Израел, като в същото време настоя бойците на Хамас би трябвало неотложно да освободят пленниците, хванати по време на офанзивите против Израел на 7 октомври.

„ Ами, в действителност ние в действителност имаме резолюция, която предложихме тъкмо в този момент и която е пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, която в действителност приканва за неотложно преустановяване на огъня, обвързвано с освобождението на заложници, и мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР