Съединените щати получиха писмен отговор от Русия на своето писмо

...
Съединените щати получиха писмен отговор от Русия на своето писмо
Коментари Харесай

Русия изпрати писмен отговор до САЩ относно Украйна

Съединените щати получиха писмен отговор от Русия на своето писмо от предходната седмица по отношение на рецесията в Украйна, която заплашва да провокира нов спор в Европа, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

``Можем да потвърдим, че сме получили писмен отговор от Русия``, каза представител на американската дипломация, без да посочи наличието. ``Вярваме, че да водим обществени договаряния би било непродуктивно, по тази причина ще оставим на Русия да приказва за своя отговор, в случай че желае``, добави той. ``Оставаме изцяло отдадени на разговора за разрешаване на тези въпроси и ще продължим да се консултираме в тясно съдействие с нашите съдружници и сътрудници, в това число и Украйна ".

Тази нова замяна на писма идва в навечерието на телефонен диалог сред държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и съветския му сътрудник Сергей Лавров, които би трябвало да беседват между тях във вторник.

Руското обръщение в действителност е отговор на отговора: Съединените щати изпратиха писмо до Русия предходната седмица в отговор на предложенията за контракт, дефинирани в средата на декември от Москва, с цел да показват своите условия по сигурността.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР