Съединените щати остават готови да съдействат за установяване на обстоятелствата

...
Съединените щати остават готови да съдействат за установяване на обстоятелствата
Коментари Харесай

САЩ са готови да помогнат в разследването на експлозиите в Северен поток

Съединените щати остават подготвени да спомагат за определяне на събитията към детонациите на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ", само че това следствие се води от европейците. Това съобщи във вторник на постоянен брифинг за публицисти прессекретарят на Пентагона, бригаден военачалник от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Патрик Райдър.
„ Мога да ви кажа, че Германия, Дания и Норвегия не престават следствието. Разбира се, ние оставаме подготвени да го подкрепим, в случай че е належащо “, сподели представителят на американското военно министерство, разяснявайки новите изявления за повредата на газопроводите в Швеция. „ Но на този стадий нямам настояща информация, която бих могъл да споделя от тази естрада “, увери Райдър.

Той също по този начин посочи, че не може да разяснява фотосите на шведския вестник Expressen, който разгласява първите фотоси от мястото на случая. " Не съм виждал персонално тези фотоси. Знам, че известията в пресата съдържат изображения ", сподели представителят на Министерството на защитата на Съединени американски щати.
 
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР