Съединените щати обявяват в петък стотици нови санкции срещу Русия

...
Съединените щати обявяват в петък стотици нови санкции срещу Русия
Коментари Харесай

Стотици нови наказателни мерки ще наложат САЩ срещу Русия заради смъртта на Навални

Съединените щати афишират в петък стотици нови наказания против Русия поради гибелта на Алексей Навални и по случай втората годишнина от нахлуването на Русия в Украйна.Новината разгласи заместник-държавният секретар на страната, отговарящ за политическите въпроси, Виктория Нюланд. По-късно бе доказана и от президента Джо Байдън.
Да подчертая това, което всички знаят - Владимир Путин е виновен за гибелта на Алексей Налални, неговият най-гласовит и ефикасен критик. Ще обявим в петък нов, сразяващ пакет от наказания, стотици и стотици през идващите няколко дни. Някои от тях ще бъдат ориентирани към лица, директно забъркани в гибелта на Навални. По-голямата част обаче са предопределени в допълнение да затруднят военната машина на Путин, да запълнят пропуските в режима на наказания, които той съумя да избегне.
Виктория Нюланд – заместник-държавен секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси

Президентът Байдън се е срещнал в Сан Франциско, Калифорния, със брачната половинка и дъщерята на умрелия съветски опозиционен политик Алексей Навални. Байдън уважи смелостта на Навални и готовността на брачната половинка му Юлия да продължи неговата битка.
Имах достойнството да се срещна със брачната половинка и дъщерята на Алексей Навални. Той беше човек с невероятна храброст. Удивително е по какъв начин брачната половинка и щерка му са съпричастни към неговите дейности. В петък разгласяваме наказания против Путин, който е виновен за гибелта му. Няма да се откажем.
Джо Байдън – президент на Съединени американски щати

Вашингтон се готви да вкара и нови наказателни ограничения против Иран поради това, че продава оръжия на Русия, които тя употребява против Украйна.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР