Съединените щати наложиха санкции на трима руснаци, обвинени в сериозни

...
Съединените щати наложиха санкции на трима руснаци, обвинени в сериозни
Коментари Харесай

САЩ санкционират трима руснаци по Магнитски за нарушения на човешките права

Съединените щати постановиха наказания на трима руснаци, упрекнати в съществени нарушавания на човешките права против съветския опозиционен политик Владимир Кара-Мурза , който предходната година беше арестуван поради свое изявление срещу войната в Украйна, съобшава " Ройтерс ".

Министерството на финансите на Съединени американски щати показва, че глобите са ориентирани към Елена Анатолиевна Ленская, Андрей Андреевич Задачин и Данила Юриевич Михеев за злоупотреби според Глобалния закон " Магнитски ".

Кара-Мурза, който има както английско, по този начин и съветско поданство, беше непосредствен асистент на , убит в центъра на Москва през 2015 година
 Руският опозиционер Кара-Мурза е токсичен с незнайно вещество
Руският опозиционер Кара-Мурза е токсичен с незнайно вещество

Състоянието му остава доста тежко, само че е нормализиран...

През 2015 година и 2017 година, Кара-Мурза ненадейно се разболя в резултат на - по негови думи - о като и в двата случая изпадна в кома, преди в последна сметка да се възвърне. Москва отхвърли да е забъркана.

Кара-Мурза беше арестуван от съветските управляващи през април и разгласен за " задграничен сътрудник ". В момента той е в ареста по съмнение в разпространяване на погрешна информация за съветските въоръжени сили според новото законодателство, признато осем дни след началото на нашествието в Украйна на 24 февруари 2022 година

Кара-Мурза упорства Съединени американски щати, Канада, Европейският съюз и Англия да употребяват наказания в жанр " Магнитски " по отношение на нарушителите на човешките права и корумпираните фигури в Русия, отбелязва Министерството на финансите на Съединени американски щати.
 Отровиха за повторно сподвижник на Немцов
Отровиха за повторно сподвижник на Немцов

Владимир Кара-Мурза е в сериозно положение...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР