Съединените щати и техните съюзници планират нови санкции срещу повече

...
Съединените щати и техните съюзници планират нови санкции срещу повече
Коментари Харесай

САЩ искат да унищожат веригите за доставки на Русия - Байдън с нови санкции

Съединените щати и техните съдружници възнамеряват нови наказания против повече браншове на съветската стопанска система, които са „ от решаващо значение за продължаващата инвазия в Украйна “, в това число веригите за доставки, сподели на 29 март, заместник-министърът на финансите на Съединени американски щати Уоли Адейемо, оповестява Ройтерс.

Говорейки в Лондон по време на пътешестване до Европа, с цел да се съветват със съдружниците по отношение на усилването и използването на глобите против Русия, министърът на финансите на Съединени американски щати твърди, че разширението на тези западни старания е ориентирано към подкопаване на „ способността на Кремъл да ръководи своята военна машина “.

„ В допълнение към глобите против компании в браншове, които способстват за злонамерените действия на Кремъл, ние също планираме да предприемем дейности за нарушение на техните сериозни вериги за доставки “, сподели Адейемо в коментар, квалифициран за тирада в основания в Лондон мозъчен концерн Chatham House.

„ Това са дейности, които ще предприемем в съгласуваност с повече от 30 сътрудници и съдружници, които се причислиха към нашата коалиция в отговор на съветската инвазия в Украйна “, добави той, без да уточни съответни браншове или компании на Руската федерация.

Санкциите след 24 февруари, в това число заледяване на активи в задгранична валута на Руската централна банка, възбрана на основни съветски банки да търгуват с твърда валута и ограничавания върху износа на съвременни полупроводници и други технологии, се оказаха „ извънредно ефикасни “, настоя чиновник на администрацията на Джо Байдън.

„ Нашите съдружници и сътрудници са подготвени да подхващат спомагателни значими стъпки за ограничение на съветската стопанска система, до момента в който съветската интервенция (в Украйна) продължава “, сподели Адейемо.

Според него " нашият многостранен отговор демонстрира, че интернационалната финансова система и икономическият пазар са затворени за тези, които не зачитат главните правила на териториалната целокупност и самоопределяне ".

Прави усещане, че точно Русия сега пази правото на хората в Донбас на самоопределяне, което управляващите в Киев не признават напряко.

Припомняме, че след началото на специфичната военна интервенция на Русия за демилитаризация и денацификация на Украйна на 24 февруари, груповият Запад, воден от Съединени американски щати и с дейното присъединяване на Европейския съюз, Англия, Австралия и Канада, наложи невиждани наказания на Москва, в това число изключване на част от съветски банки от интернационалната система за осъществяване на SWIFT заплащания.

Европейски Съюз към този момент се споразумя за четири пакета от " осакатяващи " ограничаващи ограничения против Русия. На 8 март Съединени американски щати постановиха ембарго за закупуване на съветски нефт и петролни артикули. Обединеното кралство съобщи, че последователно ще приключи доставките на съветска сила до края на годината.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР