Съдят майка за смъртта на невръстното ѝ дете.3-годишният син на

...
Съдят майка за смъртта на невръстното ѝ дете.3-годишният син на
Коментари Харесай

Съдят майка заради смъртта на детето ѝ

Съдят майка за гибелта на невръстното ѝ дете.

3-годишният наследник на Джесика Уивър Антъни бил открит в дълбока част на басейн. Това станало по време отварянето на водния парк Camp Cohen напролет. Момчето било извадено от басейна в Ел Пасо, Тексас, само че умряло в болница на идващия ден.

Почернената майка е разследвана за неглижиране на грижите към детето. Опасенията за това удостоверяват и показанията на очевидци на нещастието.

Свидетел твърди, че 35-годишната майка била „ единствено на телефона си, в никакъв случай не е поглеждала и не е обръщала внимание на нищо “.

Друг свидетел споделя, че Уивър била забелязана да седи отвън басейна, на телефона си и да прави фотоси от самото начало, до момента в който я гледал, написа " Метро ".

Посетител на басейна твърди, че майката била видяна да пее дружно със звучащата музика. Това станало минути преди детето да бъде извадено от водата.

Друга жена даже твърди, че е видяла майката да предизвиква сина си да влезе в басейна, жестикулирайки с ръка и по-късно се отдалечила и го оставила самичък.

Свидетел споделя, че на дама, която се притекла на помощ на момченцето, ѝ лишило към пет минути, с цел да изтича до дребното дете, откакто спасителите забелязали, че се дави. То не  носело избавителна жилетка, макар че са били налични в аквапарка.

Уивър е упрекнат в пострадване на дете заради безучастие и незаконна немарливост. Тя била задържана в Индиана и арестувана в пандиза на окръг Ел Пасо още на 30 август.

Жената била освободена против гаранция от 100 000 $ на 22 септември.

Уивър е завела дело за 1 милион $ против локалните управляващи, като твърди, че има „ груба немарливост “ от водния парк и необучени спасители. Един от юристите ѝ, Райън Маклауд, сподели, че наказателните обвинявания против нея са възмездие за делото й против града.

Разследването по случая продължава.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР