Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) обяви, че спира

...
Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) обяви, че спира
Коментари Харесай

БФС: Михайлов спря правата на петима рефери до 31 март 2023 г.

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) разгласи, че стопира правата на петима рефери до 31 март 2023 година Причината са " зачестилите случаи на неодобрение на клубове от съдийски отсъждания ".

В известие на уеб страницата на БФС се споделя, че " по персонално разпореждане на президента Борислав Михайлов ", Съдийската комисия е анализирала работата на реферите, след което идва и решението.

Извадените съдии са Ивайло Стоянов, Владимир Вълков, Георги Димитров, Иво Андреев и Димо Димов. За първите трима се оповестява, че са със спрени права, както за Първа, по този начин и за Втора лига. Андреев и Димов единствено за елитната лига. От обзор на нарядите на съдиите в последните седмици се вижда, че множеството съгрешили са били на системата за видеоповторения (VAR).

От комисията прибавят, че през януари 2023 година ранглистата на VAR арбитрите ще бъде в допълнение редуцирана.

" Семеен кодекс към БФС приканва всички рефери да положат оптимални старания за качествено показване, което да дава отговор на големите вложения в тяхното образование и развиване. "

Дейстивията на БФС идват на фона на недоволството от водещи клубове. Преди 10 дни Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София промяна на ръководителя на Семеен кодекс Виктор Касай. В последните дни Левски изрази остра позиция против управлението на организацията и прикани за привикване на ексклузивен конгрес.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР