Съдийката от Стара Загора Татяна Гьонева, която пуснала на свобода

...
Съдийката от Стара Загора Татяна Гьонева, която пуснала на свобода
Коментари Харесай

Д-р Ненков подкара нахилената съдийка: Изложи обществото на опасност! Дебора е била на ръба

Съдийката от Стара Загора Татяна Гьонева, която пуснала на независимост насилника, обезобразил красивата Дебора, е изложила обществото ни на заплаха. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия лекарят анестезиолог и някогашен министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков.
Чисто човешки не мога да схвана решението ѝ, тъй като тя вижда пред себе си експертиза, в която написа, че няма опасност за живота на потърпевшата, само че става въпрос за множеството съзнателно направени пострадвания от човек с престъпно минало и това е нещо, което е евентуално рисково за обществото, добави той.
„ Знаете ли какъв брой време лишава да се създадат 20 разреза? Това не е просто прочувствен изблик, а систематично, постепенно, невъзмутимо и безгранично грубо увреждане на човешкото тяло. Този човек няма място даже в нашето болно общество “, акцентира доктор Ненков.
Той изясни, че задачата на правосъдния доктор е да опише по понятен метод степента на уврежданията на пациента и дали е имало опасност за живота му.
„ Съдът не схваща от телесни увреждания, поради което си назначава експерти, само че всеки един доктор може да направи оценка на здравето, не е нужно да е правосъден доктор. Не слушам нещо доста значимо – толкоз доста сечения в меки тъкани, водят до кръвозагуба, степента на тази кръвозагуба се дефинира от изследваното равнище на хемоглобина и броя на еритроцитите при постъпването в болница, което не се загатва на никое място “, съобщи някогашният министър.
„ Един фрапантно понижен хемоглобин на потърпевш човек с голям брой мекотъканни контузии е евентуална сериозна опасност за живота му, което би определило може би правосъдното решение “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР