Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони

...
Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони
Коментари Харесай

Колко картона спести Гидженов само на един футболист на ЦСКА в мача с Черно море?

Съдията Радослав Гидженов показва чудноват аршин за проявление на картони в дуела от 18-ия кръг на efbet Лига сред тимовете на ЦСКА и Черно море, написа формалният уебсайт на " моряците ".

Главният рефер предупреждаваше публично футболистите на двата тима по друг метод, като на моменти разпоредбите на футболната игра като че ли не съществуваха. " Моряците " бяха декорирани в жълто за най-малкото, до момента в който нарушаванията на играчите на домакините бяха подминавани с лекост.
 ЦСКА - Черно море 1:0
ЦСКА удари Морето, Кайседо воин!

Труден триумф за " алените "

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти даже накъртващо. Обикновено сме привикнали против Черно море да се демонстрират публични предизвестия в обстановки, в които към този момент няма по какъв начин да се спести картон, до момента в който преди този момент и още повече след - всичко остава в графата " невидял ".

Ето някои от фауловете на единствено един футболист на ЦСКА - Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би тъй като трябваше да прати френския футболист под душовете доста преди края на срещата на " Българска войска ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР