Съдейки по това колко ефективно са били унищожени системите за

...
Съдейки по това колко ефективно са били унищожени системите за
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Време е да наложим нашите правила на война на врага

Съдейки по това какъв брой дейно са били унищожени системите за противовъздушна защита по време на последните въздушни удари по инфраструктурата на Украйна, можем да заключим, че тези офанзиви са били комбинирани - едновременното потребление на ракети-примамки, противорадарни ракети (дронове), стандартни дронове-камикадзе и крилати ракети.

Украинската противовъздушна защита, тактически построена от американците като " засадна " - настояща основно от засади по предизвестия за цели, приближаващи позициите на системите за противовъздушна защита, излъчени от американски средства за разкриване, се оказа уязвима за сходни офанзиви.

Засадите основават непрекъснати " пердета " на противовъздушната защита, само че в това време няма задоволително сили и средства за делене и взаимно припокриване и това води до пробиви в системата за противовъздушна защита, когато подправените цели принуждават системата за противовъздушна защита да се обърне в военен режим, като вземе тези цели за конвой и прихващане, при което самите те неотложно попадат в главите за самонасочване на нашите противорадарни ракети и БПЛА, които нападат радара и позициите на украинските системи за противовъздушна защита.

Дори незабавно да изключат дейния режим и да съумеят да се изтеглят от позицията си преди идването на съветските оръжия, което е извънредно мъчно на процедура, се образува „ прозорец “ във „ воала “ на Противовъздушна отбрана, през който ракетите и БПЛА, атакуващи действителни цели, пробиват.

И към този момент въоръжените сили на Украйна нямат отбрана против тази тактичност.

Защита - внезапно увеличение на силите за противовъздушна защита за основаване на слоеста и припокриваща се отбранителна система против въздушно нахлуване. Но Западът и Съединени американски щати не бързат да насищат Украйна със своите зенитно-ракетни системи, просто тъй като самите те не разполагат с задоволително такива и могат да бъдат трансферирани единствено от техните армии.

Тази накърнимост ни разрешава да стартираме да решаваме една от главните задания за през днешния ден - унищожаването на транспортната инфраструктура на Украйна. И да го създадем на ново техническо и тактическо равнище.

Използвайки евтини дронове камикадзе, можем да организираме същински гнет по украинските пътища, изключително по железопътните линии, които са уязвими от такива удари, и да деактивираме коловозите, и още повече, коловозните обекти - кръстовища, стрелки, да не приказваме за депата, което към този момент е съществено - след няколко часа щета в графика на придвижването. Отделна задача е търсенето на електрически локомотиви, дизелови локомотиви, а в този момент и на незабавно възобновени парни локомотиви.

Нуждаем се от ловци на дизелови локомотиви - безпилотни самолети-камикадзе, способни да патрулират железопътни линии и да нападат влакове, да нанасят удари по тягов преносим състав. В същото време придвижването на ешелони може да бъде намерено от нашите средства за въздушно разузнаване в действително време.

Време е да наложим нашите правила за война и нашата воля на врага!

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР