Съдебно жури в Антверпен призна 58-годишния мияч на прозорци Стефан

...
Съдебно жури в Антверпен призна 58-годишния мияч на прозорци Стефан
Коментари Харесай

Десетилетия по-късно: Осъдиха мияч на прозорци, оказал се сериен убиец

Съдебно жури в Антверпен призна 58-годишния мияч на прозорци Стефан Дю Лион от Дюрне за отговорен за убийството на четири дами през 90-те години на предишния век след траяли 3,5 часа разисквания. Дю Лион беше хванат след разбор на ДНК проба през 2018 година и призна, че е умъртвил четирите дами умишлено и след авансово обсъждане.
Четирите закононарушения имат поразителни прилики, заключиха правосъдните заседатели. Три от убийствата са станали в домовете на жертвите. Не са открити следи от щурм, хаос или блъскане при закононарушенията. Нито една от дамите не е била в положение да потърси помощ, което съгласно журито демонстрира, че те са били надхитрени и неотложно омаломощени, и потвърждава неговото желание да ги убие.
Дю Лион е работил невъзмутимо и целеустремено, като всякога деликатно е избирал мястото. Според журито убийствата са били авансово премислени - проектът да убие жертвите е съществувал преди изтезанията и е бил сбъднат по избран обред. Дю Лион не е работил при неочакван прочувствен ентусиазъм, а е бил в задоволително устойчиво душевно положение.
Присъдата на Дю Лион ще бъде произнесена по-късно през днешния ден. Убийството се санкционира с пожизнен затвор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР