Съдебно жури по делото, в което бяха замесени холивудските звезди

...
Съдебно жури по делото, в което бяха замесени холивудските звезди
Коментари Харесай

Съдът оправда Джони Деп, осъди Хърд да му плати 15 млн. долара обезщетение

Съдебно жури по делото, в което бяха забъркани холивудските звезди Джони Деп и Амбър Хърд, които са някогашни съпрузи, заключи, че актрисата е оклеветила някогашната си половинка, като се е показала за жертва на домашно принуждение, предадоха международните организации. Журито обаче заключи, че Деп също е оклеветил някогашната си брачна половинка посредством юриста си.

Първо седемте членове на журито дадоха отговор утвърдително на въпроса на съдията по делото дали заглавието и два пасажа от публикация, оповестена от Хърд през 2018 година, съдържат думи, оклеветяващи Джони Деп. Съдът реши, че артистът би трябвало да получи 15 милиона $ за нанесени вреди.

После обаче седмината членове на журито решиха, че юристът на Деп - Адам Уолдман е оклеветил Хърд, като е нарекъл " скалъпени " нейните изказвания за полово принуждение от страна на Деп против нея. В резултат на тази преценка на правосъдното жури съдът реши, че Хърд би трябвало да получи обезщетение за нанесени морални вреди в размер на 2 милиона $.

Процесът беше мощно медиатизиран и по време на него двете някогашни половинки извадиха нескрито интимни елементи от фамилния си живот.

Деп бе изискал да му бъдат изплатени 50 милиона $ за очерняне. Той упрекна Хърд поради нейна публикация във в. " Вашингтон пост ", в която тя твърди, че е била жертва на домашно принуждение и упреква точно Деп за това. Деп твърди, че поради тази обява са му били отказани няколко огромни функции. Той също упрекна жена си в домашно принуждение. В резултат на това Хърд подаде срещуположен иск против Деп и изиска обезщетение в размер на 100 милиона $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР