Съдебните власти смятат за съмнителни обвиненията в принудително лишаване от

...
Съдебните власти смятат за съмнителни обвиненията в принудително лишаване от
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста германеца, задържан във Франция за предполагаемо изтезание на съпругата си

Съдебните управляващи считат за съмнителни обвиняванията в наложително отнемане от независимост, изтезания и обезчестяване по отношение на нашумял случай на двойка немски жители в Източна Франция, съобщи ДПА. Няма данни, които да потвърдят тежките обвинявания на дамата против брачна половинка ѝ, съобщи през вчерашния ден районният републикански прокурор на Саргемин Оливие Глади.

Задържаният в понеделник 55-годишен немец е освободен от ареста.

Властите в началото започнаха следствие за хипотетично обезчестяване, наложително отнемане от независимост и изтезания. Сега обаче Глади счита обвиняването в отнемане от независимост за " несъществуваща действителност ". Нямаше следи от обезчестяване, а обвиняванията за изтезания не бяха подкрепени с никакви доказателства.

В понеделник френската полиция задържа мъж в град Форбаш, който се намира покрай границата с дребната немска провинция Саарланд, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Според прокурора 53-годишната брачна половинка на мъжа преди този момент се е обадила и на немските сили за сигурност. Тя твърди, че е била държана в плен и измъчвана от брачна половинка си от 2011 година насам.

Вместо ужасяващо закононарушение обаче казусът по-скоро разкрива обществено обезсърчение, съобщи Глади. По време на дългия разпит дамата не серпантина да повтаря обвиняванията против брачна половинка си. Мъжът, от своя страна, разказал за заболяване, от което брачната половинка му страдала отдавна. " В този миг, и изключително като се вземат поради заключенията от съдебномедициската експертиза, личната ѝ преценка на обстановката може да не е най-точната ", безапелационен бе Глади.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР