Съдебни дела са заведени за неплатените задължения на петима бивши

...
Съдебни дела са заведени за неплатените задължения на петима бивши
Коментари Харесай

Общината заведе дела срещу петима концесионера

Съдебни каузи са заведени за неплатените отговорности на петима някогашни концесионера, чиито контракти към този момент са прекъснати. Сред тях е и ПФК " Тодор Диев " (Спартак), за който на сесията на следващия ден Общинският съвет ще взима решение за наново отдаване на концесия. Както " Марица " писа, комплексът с повърхност над 24 дка ще бъде възложен след конкурс за 35 години против задължението да възвърне стадиона и трибуните за 3000 фенове, като влага най-малко 1 739 500 лв.. Инициативата за концесията е на президента на клуба Динко Миленчев.

Стадионът е в плачевно положение и наподобява като след бомбен атентат. По-голямата част от пластмасови седалки са разрушени, игрището е занемарено, теренът до него е обраснал с шубраци, откъм ул. " Кукуш " са струпани строителните боклуци от съборените павилиони.

Със съдия-изпълнител се събират концесионните такси от компания " Рента груп плюс " за пешеходните подлези до аптека " Марица " и " Тримонциум ". Принудително се търсят вноските за ресторант " Улпия " на ул. " 4 януари " в Стария град от някогашния концесионер " Родопи - трейд 2002 " и от софийска компания " ПТГ Пингуин травел груп " за двуетажната къща на ул. " Съборна " 20.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР