Решението на служебният кабинет да назначи четирима областни управители, като

...
Решението на служебният кабинет да назначи четирима областни управители, като
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Борисов трябва да влезе в книгата на рекордите на Гинес, ако за седми път ни прати на избори

Решението на служебният кабинет да назначи четирима регионални шефове, като трима от тях са от Движение за права и свободи, е скандално. Вашият предходен посетител (Илхан Андай - бел. ред.) сподели, че това е по този начин, тъй като Движение за права и свободи са се представители мощно на изборите. Как по този начин длъжностен кабинет, който би трябвало да е еднообразно далечен от всички партии, ще назначава фрагменти на Движение за права и свободи поради второто място на изборите? 

Това попита в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " - " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на, който разяснява и днешния Доклад за конвергенцията за 2024 г. на Европейската комисия.  

" Все по-близко сме до еврозоната, в случай че си свършим работата, няма вътрешен бойкот или изключителни събития. Предполагам, че до края на октомври ще покрием критерия за инфлацията. Тогава би трябвало да желаяме спомагателен конвергентен отчет. Остава шанса да влезем в еврозоната на 1 юли 2025 година. Инфлацията в България е външно привнесена и процесите у нас съвсем не въздействат върху нея. В България инфлацията набъбна поради повишаването на естествените запаси по света, а ние не можем да влияем върху това. Не съм склонен, че би трябвало да отложим за дълго влизането в еврозоната. Напротив, движим се по проект. Пак ще повторя, че датата 1 юли 2025 година е изцяло действителна, в случай че няма вътрешни саботажи. Вътрешен бойкот може да направи и служебното държавно управление, да забележим и какъв постоянен кабинет ще бъде формиран. Можем да осъществим критерия за инфлацията към края на октомври и началото на ноември ", повтори той. 

" Ако Борисов не успее да направи постоянен кабинет, би трябвало да влезе в книгата на върховете на " Гинес ", тъй като няма различен при положение в историята някой да провали седем мандата. Нахалство е той да желае поддръжка от нас. Имаше постоянно държавно управление и той, дружно с Пеевски, го смъкнаха. Причината беше, тъй като ние сложихме на масата съответни оферти за промени в службите, в регулаторите. Според мен двамата могат да ни пратят още 10 пъти на избори единствено и единствено да запазят властта си в службите, правосъдната система и промените ", приключи Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР