Съдбата на правителството и 47-ото Народно събрание е неизвестна -

...
Съдбата на правителството и 47-ото Народно събрание е неизвестна -
Коментари Харесай

Z-Каст: Нито една партия не може да си позволи да не приеме увеличението на пенсиите

Съдбата на държавното управление и 47-ото Народно заседание е незнайна - след седмица първото може да падне, а малко по-късно да останем и без представители в Народното събрание, до нови избори. Същевременно пред депутатите остава една доста значима задача - актуализацията на бюджета.

По всичко наподобява, че такава ще има - въпросът е по какъв начин ще наподобява.

" Нито една партия не може да си разреши да не одобри нарастването на пенсиите - само че към този момент има поръчки от Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и ГЕРБ, че ще предложат свои разновидности за нарастването ", дава образец икономическият кореспондент на Клуб Z Йордан Бързаков в новия Z-Каст.

Големият въпрос съгласно него е какъв брой доста ще бъдат разпънати разноските - нещо, което опозицията, която сега е в болшинство, има мотивация да направи. И освен огромните партии в нея.

" Представи си една партия като " Възраждане " да предложи минимална пенсия от 500 лв.? Трябва да се резервира разсъдък от всички страни - означи той. -

В Народното събрание има извънредно положителни парламентаристи от позиция на потребление на всякакви трикове. Те са способни да изиграят нещата по този начин, че неопитната ръководещата коалиция да се подлъже, да гласоподава неща, които не схваща, или са импортирани в последния миг. Така че е въпрос на разсъдък от страна на опозицията и много сериозна подготовка от страна на ръководещите. "

Още за актуализацията, само че и за конфликта сред Асен Василев и Гроздан Караджов за пътищата, за ориста на Плана за възобновяване и резистентност - чуйте в новия, 85-и епизод на Z-Каст:

Слушайте Z-Каст и в платформите,,,.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР