Съдът в Свиленград освободи 44-годишния Красимир Вучков, който в края

...
Съдът в Свиленград освободи 44-годишния Красимир Вучков, който в края
Коментари Харесай

Съдът пусна бияча от забавачката в Свиленград

Съдът в Свиленград освободи 44-годишния Красимир Вучков, който в края на предходната седмица подаде сигнал, че детето му е било ударено от чиновник на детската градина, която посещава.

След това шефът на забавачката Тодорка Чанкова пък твърди, че е била ударена от Красимир, при което паднала и си счупила тазобедрената кост.

От прокуратурата постановиха Красимир да бъде арестуван за 72 часа, а през вчерашния ден от държавното обвиняване желаеха той да остане под стража. Районен съд Свиленград обаче не се съгласи с тезата на прокуратурата и освободи бащата под парична гаранция от 1000 лева

Така от държавното обвиняване претърпяха цялостно крушение.

Делото в Районен съд Свиленград се организира при закрити врата. Мотивите да не бъдат позволени публицистите не станаха ясни. Минути преди началото на правосъдното съвещание юристът на Вучков – Недялко Паталов съобщи, че ще упорства за освобождение му. След края на делото Паталов отхвърли да приказва, тъй като е бил предизвестен от прокурора и да подпише документ, че няма да разгласява материали от следствието.

Съдът е приел, че Вучков нито ще се укрие, нито ще извърши закононарушение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР