Съдът в Москва призна Алексей за виновен за клевета срещу

...
Съдът в Москва призна Алексей за виновен за клевета срещу
Коментари Харесай

Признаха Алексей Навални за виновен за клевета

Съдът в Москва призна Алексей за отговорен за клюка против ветерана от Великата отечествена война Игнат Артеменко, осведоми ТАСС. „ Съдът постанови, че Алексей Анатолиевич Навални е приет за отговорен за закононарушение по част 2 на член 128.1 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Клевета “) " , чете присъдата Вера Акимова. Според Акимова съдът е взел поради позицията на Навални, който не е признал виновността си и е декларирал, че не желае да обиди никого, а изказванията му са с оценъчен темперамент и се отнасят до всички, които поддържат промените в Конституцията на Руската федерация, а освен на ветерана Игнат Артеменкол
„ Вината на Навални се удостоверява от показанията на очевидци, жертвата и експертизите “ , се споделя в присъдата на съдията. Според нея, като консуматор на услугата Telegram и притежател на страница в мрежата на Twitter, Навални е " възнамерявал да разгласява информация, която подкопава престижа на жертвата ". Съдът му наложи санкция в размер на 850 000 рубли.  Навални изслуша присъдата с белезници под засилен конвой от бойци от втория действен полицейски полк. Санкцията на публикацията планува наказване под формата на санкция до 1 000 000 рубли или до 240 часа наложителна работа . Прокурорът изиска да бъде санкциониран с 950 000 рубли. Защитата упорства за оправдателна присъда.
 Въпрос: Каква би била присъдата на Навални, в случай че го разгласят за непознат сътрудник? Въпрос: Каква би била присъдата на Навални, в случай че го разгласят за непознат сътрудник?
" Като си препрочитам лентата всеки втори пост е рев на псевдолибералитета по отношение на " великата неправда " по отношение на " великия опозиционе...
Алексей Навални, като се вземат поради всички условия на наказването, може да бъде освободен през 2023 г . Това заяви за организацията неговият юрист Вадим Кобзев. " Необходимо е да разчитаме на калкулатор. Но съгласно моите калкулации той би трябвало да бъде пуснат през лятото на 2023 година ", съобщи бранителят. И добави, че Навални към момента е арестуван самичък в килията на специфичния блок на следствения арест " Матросская тишина " и няма недоволства. По-рано Кобзев съобщи, че като вземе поради днешното решение на Московския градски съд, клиентът му ще би трябвало да прекара две години и шест месеца в пандиза. По-рано Московският градски съд промени решението на Симоновския съд против Навални. Според Кобзев, наказаният би трябвало да получи копие от присъдата в границите на пет дни след оповестяването й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР