Съдържание:1.1 През зимата дъждът е част от ежедневието ни. Лошото

...
Съдържание:1.1 През зимата дъждът е част от ежедневието ни. Лошото
Коментари Харесай

Така най-лесно се премахват петната от дъждовна вода по прозорците


Съдържание:
1.1
През зимата дъждът е част от всекидневието ни. Лошото е, че комбинацията сред дъждовните капки и праха по прозорците образуват петна, които по никакъв начин не е елементарно да отстраним. Днес ще ви споделим няколко съвета за това по какъв начин да се справите с тяхното унищожаване за нула време, а резултатите да са повече от съвършени.
Как се чистят прозорци от дъждовна вода?
Най-напред е целесъобразно да изберете подобаващ ден, в който да почиствате. Препаратът е добре да се нанася на зигзаг. Първото разчистване на прозорците би трябвало да е със сапунена вода и гъба. Това предписание важи най-много за мощно нечистите повърхности.
Домашните средства, с които най-лесно се отстранява водата от прозорците:
• Бял оцет;

Белият оцет е отлично средство за разчистване на прозорците от петна, образували се от дъждовната вода. Продуктът има антибактериални, антисептични и противогъбични свойства, които автоматизирано го трансформират в незаместим асистент в дома ни.

Нужно е да смесите две равни елементи оцет и вода в спрей бутилка. Напръскайте от разтвора върху прозорците и по-късно почистете с микрофибърна забрадка. Можете да завършите този развой със суха кухненска хартия. Накрая резултатите ще са блестящи и чисти прозорци.

• Лимон;
Как да почистим мрежите на вратите и прозорците
Много от нас не могат да си показват оцеляването на лятото без мрежи срещу комари. Комари и молци вкъщи вечер, мухи когато и да е...

Свойствата на лимона са сходни като тези на белия оцет. Някои домакини избират да употребяват цитруса при разчистване на прозорци, тъй като миризмата на оцет до някъде не е приятна. Ако и вие избирате този артикул, би трябвало да извършите разтвор от вода и сок от няколко лимона. Напръскайте със спрей бутилка върху повърхността на прозорците и по-късно почистете с забрадка. Ще видите отличен резултат на финала.

• Царевично нишесте.

Навярно този артикул ще ви озадачи, само че истината е, че той не се употребява само за втвърдяване на супи и ястия. С него може доста елементарно да се почистват и петната по прозорците. Нужно е да извършите примес от 3 лъжици нишесте и литър и половина вода. Разбъркайте и по-късно с гъба нанасяйте от сместа върху прозорците. Използвайте микрофибърна забрадка, с цел да премахнете остатъците от царевично нишесте. Фантастично! Ето, че няма нито една диря от дъждовни капки!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР