Събраха се! Нинова събра лидерите на хартиената коалиция за преговори

...
Събраха се! Нинова събра лидерите на хартиената коалиция за преговори
Коментари Харесай

Мая бясна за годежа между БСП и ГЕРБ:

Събраха се! Нинова събра водачите на хартиената коалиция за договаряния за ръководство. Корупционното статукво подмолно тържествува. То към този момент има формат, през който да си върне контрола на страната. Видяхме същинското лице на управлението на Българска социалистическа партия, което до през вчерашния ден сякаш се бореше против модела на Борисов и Движение за права и свободи. А през днешния ден в услуга на задкулисието и поради личното си оцеляване партийният хайлайф е подготвен да върне ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта.

Така някогашният народен представител от Българска социалистическа партия, омбудсман и сегашен водач на " Изправи се, БГ! " Мая Манолова разяснява готвения годеж сред левицата на " Позитано " 20 и ГЕРБ след поръчката на Бойко Борисов да вдигне възбраната на партията си за експертна коалиция с алените. 

" И НЕ, това не е разговор, това е изменничество по отношение на левите хора, по отношение на стотиците хиляди, които бяха по площадите на България през 2020г.

Вчера в Пловдив леви хора, партии и организации се обединихме - “Левицата! ” ще участваме дружно, с общи листи на парламентарните и локални избори! И занапред ще кажем - Ние сделки и обединения с ГЕРБ и Движение за права и свободи НЯМА да вършим! ", изригна Манолова във фейсбук. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР